Grecian 2000

Grecian är en ikonisk amerikansk hårprodukt och i Hollywood och Capitol Hill pratar man om Grecian på ett skojfriskt sätt då man säger att produkten innehåller en hemlig ingrediens. Grecian återställer den naturliga hårfärgen gradvis under loppet av några veckor och sedan bevaras hårfärgen med regelbundna touch ups.

Att vara lite grå vid tinning kan vara charmigt, men när det gråa sprider sig, är det inte alltid lika attraktivt. Grecian innehåller inte någon hemlig ingrediens utan produkten fungerar med hårets naturliga anlag för att skapa en naturlig look som miljontals män och kvinnor har upptäckt.

Hår består av protein och proteinet innehåller ett ämne som kallas för melanin. Melanin är ett pigment som ger håret färg. Med tiden minskar mängden melanin som produceras och håret börjar gråna. När ingen mer melanin produceras blir håret vitt. Grecian 2000 utvecklar ett pigment som liknar melanin i håret för att återskapa varje användares naturliga hårfärg. Grecian 2000 kombineras med proteinet i håret och stoppar gradvis den grånande processen. Varje behandling återställer en del av färgen. Komplett återställande av din naturliga hårfärg sker så småningom och ditt hår kommer att se helt naturligt ut. Du styr din egen färgprocess och bestämmer själv när du känner dig nöjd. Du kan till exempel behålla lite av det grå vid tinning om du vill.

Letsfaceit är distributör för Grecian och har varit det sedan 2003. Produkterna finns i många nätbutiker samt i butiker som tillhandahåller grooming för män.

Press images

Click & Share the Love