EcoTools

EcoTools är marknadsledande inom kategorin miljövänliga skönhetsprodukter och har blivit särskilt uppmärksammade för sina mjuka makeupborstar. EcoTools vision är att man ska kunna vara sitt allra vackraste jag samtidigt som man värnar om miljön.

Trenden för miljövänliga material och produkter ökar varje år. EcoTools arbetar för en hållbar värld genom att erbjuda ett sortiment med bad och skönhetsprodukter som inte påfrestar miljön. Materialvalen är genomtänka och noggrant utvalda samtidigt som produkterna håller hög kvalité och rationella priser. EcoTools skänker varje år en viss del av sin vinst till organisationer som arbetar för att göra världen till en bättre plats.

Letsfaceit Nordic AB lanserade EcoTools i Skandinavien år 2011 och är exklusiv distributör i regionen. Företaget sköter all marknadsföring, kommunikation och distribution i många olika kanaler såsom apotek, dagligvaruhandel, näthandel och utvalda skönhetsbutiker. Letsfaceit Nordic AB planerar även för utökad distribution i andra länder inom Europa.

Alla material i EcoTools produkter är återvinningsbara och miljövänliga. Borsthandtagen är tillverkade av bambu, ett snabbväxande och ”hållbart” träd som har liten påverkan på naturens resurser. Borsthåren är tillverkade av syntetisk taklon och är inte testat på djur. Den metall som används i produkterna är återvunnen aluminium och tyget är tillverkat av viskostråd från bambu. Ytterförpackningen är tillverkad av återvunnet papper som till 80 % producerats med vindenergi.

facebook-logo_318-49940

instagram-512

Press images

Click & Share the Love