Key Account Manager

Försäljning av skönhetsprodukter till detalj- och onlinehandeln

Vill du bli en av Letsfaceits medarbetare och arbeta med business till business försäljning till både stora och små butikskedjor i Sverige?

Letsfaceit är distributör av starka och välkända varumärken inom kosmetik på den nordiska marknaden. I portföljen finns bl.a. varumärken som IDUN Minerals, Wet n Wild, Real Techniques och Eco Tools. Företaget omsatte 2016 ca 120 mkr och har 30 medarbetare i Norden. Huvudkontoret är baserat i Stockholm.

Bolaget har haft en fantastisk utveckling på marknaden och behöver nu stärka upp sin säljavdelning med en KAM. Vi söker dig som kan bygga förtroende och lojalitet av våra produkter hos våra befintliga och nya kunder. Arbetet är omväxlande och du har möjlighet att påverka och bidra med egna idéer och aktiviteter. Du sköter försäljningsarbetet tillsammans med försäljningschefen men även med ett starkt markandsteam som ger stöttning för att sätta kampanjer och marknadsplaner. Som KAM på Letsfaceit kommer du bli en viktig del av vår fortsatta framgång. 

Du bör ha minst 5 års dokumenterad erfarenhet av försäljning. Erfarenhet från branschen och försäljning av konsumentprodukter är en merit. Vi ser gärna att du är van att ta kontakt med kunder, såväl nya som befintliga, och är duktig på att förstå kundens behov och önskemål. Vi förväntar oss att du är flexibel och har lätt för att skapa och behålla relationer. Vi sätter stor vikt på dina personliga egenskaper och du är inte rädd att rycka in när det behövs. 

För att lyckas och trivas i den här rollen är det av stor vikt att du kan identifiera dig med samtliga nedanstående förmågor/egenskaper:

    affärsintresserad och resultatfokuserad

    kreativ med fallenhet för att sätta dig in i våra kunders behov och önskemål

    analytisk och strukturerad

    lagspelare som passar bra in i teamet

    positiv och prestigelös

    hög arbetskapacitet 

Bolaget är ett kreativt och spännande företag och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter. Du får stöd och utbildning inom våra produkter och arbetssätt för att lyckas så bra som möjligt med ditt arbete. Tjänsten förutsätter körkort och goda dator kunskaper. Tjänsten är placerad i Stockholm och du rapporterar till försäljningschefen.

Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och CV där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten.

Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Britta Farokhian – britta.farokhian@letsfaceit.se – tel 0723-22 72 74.

Notera att vi arbetar med urvalet löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 15 september 2017.

Din ansökan insändes till britta.farokhian@letsfaceit.se och hanteras givetvis konfidentiellt.